PRIJZEN:

Alle vermelde prijzen zijn in euro's, inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten en onder voorbehoud van wijzigingen en/of type fouten.

BETALING:

Wanneer u een bestelling plaatst, wordt deze per e-mail bevestigd door "Pyjamaatjes & Zo". In deze e-mail ontvangt u ook de betalingsgegevens.

Goederen worden pas verzonden na ontvangst van uw betaling. Indien uw betaling niet binnen 5 werkdagen is ontvangen, wordt uw bestelling als geannuleerd beschouwd. Pyjamaatjes & Zo behoudt zich het recht voor bestellingen te weigeren zonder opgaaf van redenen.

LEVERING:

Voorraadartikelen worden direct na ontvangst van uw betaling verzonden.

Indien Pyjamaatjes & Zo door onvoorziene omstandigheden niet binnen een afgesproken termijn kan leveren, dan wordt er contact met u opgenomen. U kunt er dan voor kiezen de overeenkomst ongedaan te maken.

VERZENDING:

Kosten en risico van verzending van de goederen zijn voor koper. Voor verzending kan door “Pyjamaatjes & Zo” gebruik worden gemaakt van "TNT Post" .

Bestellingen worden zorgvuldig verpakt maar "Pyjamaatjes & Zo" stelt zich niet aansprakelijk voor bij verzending kwijtgeraakte of beschadigde pakketten. U kunt uw bestelling verzekerd laten verzenden. De extra kosten hiervoor zijn voor rekening van koper.  Afhalen van de goederen is ook mogelijk echter uitsluitend op afspraak.

De door u bestelde goederen worden na ontvangst van uw betaling verstuurd naar het door u opgegeven adres. Mocht blijken dat de bestelling onbestelbaar is door foutieve adressering, dan zal de bestelling nogmaals naar een gecorrigeerd adres worden gestuurd. De kosten hiervoor komen voor rekening van koper.

In het geval dat Pyjamaatjes & Zo de verzendkosten voor haar rekening neemt, dan zal de bestelling pas worden uitgeleverd als deze compleet is.

RETOURNEREN:

Aanbiedingen en/of opruimingsartikelen worden niet retour genomen worden.

Goederen die volgens uw specificaties zijn gemaakt of op uw verzoek zijn voorzien van een specifieke afbeelding en/of naam kunnen niet worden geretourneerd.

Indien het product bij aflevering niet aan de overeenkomst voldoet dient u Pyjamaatjes enzo binnen 3 werkdagen telefonisch of via e-mail hiervan op de hoogte te stellen. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst voldoen, heeft Pyjamaatjes enzo de keus de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren.

Het retour gezonden artikel moet in dezelfde conditie verkeren als waarin Pyjamaatjes enzo het heeft verzonden. Verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant.

Wanneer het retour gezonden artikel door  Pyjamaatjes enzo retour is ontvangen zal het aankoopbedrag op uw rekening worden teruggestort.

PRIVACY EN VEILIGHEID:

Voor de afhandeling van uw bestelling hebben wij persoonlijke gegevens van u nodig. De persoonsgegevens zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld, tenzij noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling. Uw persoonsgegevens worden bij Pyjamaatjes enzo opgeslagen en gebruikt voor afhandeling van uw bestelling. Ook kunnen ze gebruikt worden om Pyjamaatjes enzo u op de hoogte te houden van nieuwtjes.

Bij het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden.